Sunday, June 28, 2009

lagu graduation by vitamin c tiru classical piece??

video

this vid is hilarious funny....but be4 u watch it,u've to 1st listen to canon D piece which i have it in this blog..u can listen to it now..its a very beautiful n soothing piece...

in this vid,this man make fun abt some songs today that has pachelbel canon D influence...like graduation by vitamin c, crying by aerosmith, also, skater boy by avril lavigne...plus,from our local song, bawaku terbang by fabulous cat(tp xadalah mamat dlm vid ni sbut)...i never notice it be4,n its really funny...

Tuesday, June 9, 2009

kaka to real madrid

actually dunno wut to say lah kan...no comment je actually...itu lantak dia lah kan, hidup dia,dia nak buat apelah kan,n lantak real madridlah kan beli dia dgn harga termahal di dunia(kaya milan)...sbenarnye dia ni bukannye loyal sgt pun,dah lame aku perasan pun...yelah,he always said at the conf 'owh i'll be honored to play in EPL n blabaablabl' kannnn...mmg lah he's a great player,but u know,when someone is so good,he has his own ego n proud of himself..so if he thinks he can do much better in Real n 'can win tittle with real madrid'(this sentence veryyyy familiarrrr haha),as u wish, kaka...i just dun care...abgku sgt sedih n keciwa,pagi2 buta dah msg aku..hahahah pastu aku xbalas(terlupa)...pastu dia bg lg msg 'ko xsedih ke'..hahahahah mcm org frust je mamat nih..hahahhaha...pastu aku balas 'aku xreply sbb aku bengang lah (konon la),lantak dia ah nk g sana' hahahaha..

semoga ricardo izescon dos santos leite itu berjaya di real madrid dan kuberharap canna dapat menjaganye dan bagi advice 'plz dun be like me,i was just like u be4,n i dun mad at u coz u stole my line,but i just hope u fulfill ur promise,dats all'..hahah

Friday, May 22, 2009

sad

uhuuuu...adam lambert lost...uhuuu soo sad...when ryan announced the winner,adam terus pergi tepi,then allison got him n hug him..owhhh so saddddd...wpun adikku itu cuba nak sedapkan ati aku 'alaa dia xmng pun dia tetap famous'...mmglah tapi still so sad lohhh..coz he's too good to lose...nak wat cam ne,smua anti-adam vote kris..kris mmglah ok,but adam sooooo much better..tapi y kesiannya pasal kris kebanyakan y vote dia,adalah anti-adam..smuanya ckp 'i dont like kris but i dont want adam to win'..daaaaa...mentang2 adam tu bukan lelaki sejati(ahaaaaa),jd ramailah y xsuka dia kan..tapi nak buat cam ne kan..sbenarnya aku tgh bengang dan penat (kerna didera fizikal dan mental)...ahaaaaa...love adam lambert always :muahhhzzz...hahahahaha..jgn dia record album lagu mengarut sudahhhh

Saturday, April 25, 2009

klakar plak

aku ley bertekak kat youtube dgn sorg minah ni psl tomok...hahahahha..dah kate aku xley tido kan...ape lagi aku carik gadoh ah...hahaha minah ni agak budus ah..sbb dia ni agung2kan sgt american idol..ada ke dia suh aku tgk american idol..dia xtau aku sanggup blk umah nk tgk ulangan american idol...hahahahah...go go adam lambert!..drp dia tu minah david cook...wakakakka...xada ah,dia kutuk2 tomok 'nyanyi xsedap lah xada rupe lah blablabla'...aku kesian kat tomok..ye ah mamat ni cube berubah ikut arus, dia dah berjaya jumpe diri dia, muzik dia, originality dia..but then ppl still criticize him coz his vocal...mmg lah vocal dia average je..kalo vocal gempak album xley jual, tu lagi susah kannn..dah ah malas aku nk bebel nih...y penting lepas ni, kalo si tomok nih, g amek/wat lagu mcm haprak,mmg nk kene baling telur ah..ye ah smua org sibuk pertahankan dia tuuu..bg dia support...

p/s:aku xminat dia n i dun think he's hot hahahahah..cume minat music originality dia je...okeyyyy

di malam hari

perut ku berbunyi...tapi mataku tak kuyu...buku tak dibuka...kerna tiada semangat nak baca, tiada semangat nak makan, tiada semangat nak tido...

dan ku kedengaran...periuk berlanggar-langgar di dapur..tapi ku masih tiada semangat tuk bangun dan menutup lampu dapur...wpun cik ti itu sedang berpesta...

Thursday, April 16, 2009

adam lambert

the most beautiful voice everrrr!!!!!...his voice just amazing, can't describe with word...eventhough ppl saying that hmmm he's not that truly guy(lol),but hey i dont care...he's just amazinggggg!!!!!..this is his best perfomance ever!!..makes me wanna cry..so touch..even im not always watching tv lately,but i do make sure i watch all his perfomance via internet of course...thankx to the tech...hohohoho...(kalo bab entertainment,bukan men lagi berusaha lol)...here we go,ADAM LAMBERT!!!!!!!

video

this is the lyric but he sang only half of the song...

MAD WORLD
All around me are familiar faces
worn out places, worn out faces
Bright and early for the daily races
Going nowhere, going nowhere
Their tears are filling up their glasses
No expression, no expression
Hide my head I wanna drown my sorrow
No tomorrow, no tomorrow

And I find it kind of funny
I find it kind of sad
The dreams in which I'm dying
Are the best I've ever had
I find it hard to tell you
I find it hard to take
When people run in circles
It's a very very, mad world, mad world

Children waiting for the day they feel good
Happy Birthday, Happy Birthday
And I feel the way that every child should
Sit and listen, sit and listen
Went to school and I was very nervous
No one knew me, no one knew me
Hello teacher tell me what's my lesson
Look right through me, look right through me

And I find it kind of funny
I find it kind of sad
The dreams in which I'm dying
Are the best I've ever had
I find it hard to tell you
I find it hard to take
When people run in circles
It's a very very, mad world, mad world
Enlarge your world, mad world

Wednesday, April 15, 2009

bencinta - faizal tahir

skrg ngah gile faizal tahir...wawawa...he's soooooo handsome plus charming..ahhhh my dream guy...ahhhhhh :melting

BENCINTA
Song : Audi Mok & Faizal Tahir
Lyrics : Audi Mok & Faizal Tahir

Benarkan ku 'tuk berbicara...
Bicara terus ke hati mu.. Hati mu..
Hati yang penuh rasa ragu
Jangan terus pergi
Tanpa mendengar ku
Mungkin mudah
Untuk kau terus berlalu
Nanti dulu
Berikanlah waktu
Untuk aku, untuk kamu

Ingatkah lagi waktu kau bersama ku
Kaku aku melihat mu
Lidah kelu sedangkan aku
Mahu kau tahu
Aku cinta pada mu
Benci pada mu
Cinta pada mu

Ke tepi lihat ku berlalu
Pasti itu yang terbaik untuk ku
Tiada lagi mahu ku tahu
Tentang hidup kamu
Tentang mati kamu
Aku tahu
Engkau tahu apa yang mata ku tahu
Apa yang kau tunggu
Mahu aku buka pintu?

Ingatkah lagi waktu kau bersama ku
Kaku aku melihat mu
Sedang aku mahu kau tahu
Dengar kata ku
Aku cinta pada mu
Benci pada mu
Cinta pada mu

Sakitnya aku
Membenci kamu
Sakit lagi mencintai mu
Dan aku pergi
Tapi kembali
Benci aku mencintai diri mu
Ku benci... Kamu
Ku cinta... Kamu
video